Omdömen. Skrädderi, Göteborg.

Omdömen

Klänningen som lyfte hela dagen!

Genom skicklighet som sömmerska, värme som människa, förmåga att lyssna, omtanke och humor så att man mår bra, så skapade hon min bröllopsklänning! Klänningen som jag längtat efter sedan liten, klänningen som gjorde mig till en vacker kvinna, klänningen som var sydd på så sätt att den var vacker och bekväm. Om man kommer till Izabella så skapar hon din dröm! Hon är fen som gör dig till en prinsessa, en vacker prinsessa precis så som du vill ha det!

Maja Fogde

Ännu mer beröm

Vid min prästvigning var det såå många som berömde kaftanen och klänningen. Båda gamla och nya präster tyckte att det var fantastiskt vackra plagg! Jag kan varmt rekommendera Isabella!

Anette

Unik kompetens, hög kvalitet och professionalism!

Med elegans, professionalism och lyhördhet utformade, eller snarare skulpterade, Izabella Svendén den perfekta brudklänningen för mig. Samt i bara farten justerade andra av mina sidenplagg för att optimera passformen. I denna privata miljö blir man mycket väl omhändertagen – en unik lyxupplevelse helt enkelt! (…till ett humant pris).

Birgitta

Jag fick råd hur man gör för att få bort märken efter söm och nålstick på en sidenkjol som ändrats det är jag mycket tacksam för den rådgivningen

Marianne O
2015-05-04 19:31

Jag lämnade in min fina, långa sidenklänning på kemtvätt. När jag skulle hämta den kände jag inte igen den. Dom sa att den inte var struken så det skulle dom fixa. Trots att jag inte trodde att det var felet lät jag dom ta göra detta. Under tiden ringde jag till Silkhouse, där jag köpt tyget och pratade med Izabella. Hon sa direkt att den måste vara vattentvättad och jag fick förträfflig uppbackning av henne inför nästa besök hos Kemtvätten. När jag kom dit var jag beredd på strid men det behövdes inte för dom erkände direkt att dom vattentvättat den. Jag var helt förtvivlad för hur dom kunde vattentvätta min sidenklänning dom jag lämnat in för att KEMTVÄTT. Vattentvätt kunde jag gjort själv. Dom sa då att ”detta kunde dom fixa”, genom att kemtvätta den. Dvs dom skulle kemtvätta klänningrn EFTER att dom vattentvättat den. Jag ringde Izabella igen som sa att det inte kommer att funka och att dom måste ersätta mig för klänningen. Kemtvätten har försökt förhala det hela genom att inte höra av sig och slingra sig. Nu har det gått ett antal veckor och det har kostat en del energi men jag har inte gett med mig. Status nu är att kemtvätten ska ta fram tygprover som jag får välja bland och en sömmerska ska sedan sy upp en ny klänning till mig. Har pratat åtskilliga gånger med Izabella i denna härva och hon har varit ett förträffligt, kompetent stöd. TUSEN tack, Izabella!

Therese E
2015-03-09 08:11

Satt som en smäck

Jag tog min för stora balklänning till Izabella och hon figursydde den övre delen så den satt som en smäck men fortfarande hade kvar sitt fina fall i kjolen. Precis som jag ville ha den. Kände mig som en kunglighet hela kvällen.

Anna H
2014-06-12 20:29

Mitt i prick!

Vårat första möte med Izabella gick fantastiskt bra. Jag ville justera en långklänning – korta längden, sy in för att anpassa stilen till min kroppsform och torlek. Izabella är otrolig duktig, nogrann, kreativ och service minded! Jag fick en jättebra känsla av Izabella och hon gav mig jättebra och ärliga råd. Justeringarna gick jättebra och resultatet blev mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag kommer åka tillbaka till Izabella och rekommenderar henne starkt.

Giselle
2014-05-09 14:24

När jag var och rådfrågade om min brudklänning som jag önskade justera fick jag ett fantastiskt bemötande. Izabella gav ärliga råd och tips på justeringar för att få klänningen att bli ”min”. Jag känner mig trygg att ha lämnat klänningen i hennes händer och jag ser fram emot att se resultatet!

Jessica
2014-03-13 21:23

Dronning for en dag!!!

Med fantastisk kreativ og profesjonell innsikt skapte Izabella et under av en kjole! Jeg anvendte den i min datters bryllup, og kjente meg som en dronning. Vakker, vakker, vakker!

Guri B
2013-12-15 09:44

Fullträff!

Silkhouse, Izabella=fullträff! Varmt bemötande, lyhörd, noggrann, kreativ,högklassig…. Listan är lång! Tack Izabella för all hjälp! Super njöd! PS: vilken härlig lugn musik i bakgrunden. Det kändes lyxigt när jag var där:)

Badia
2013-11-16 22:01

Vackraste kaftanen

Jag är väldigt tacksam för Izabellas varma och proffsiga bemötande och arbete med min kaftan. Roligt att få vara med och formge den från grunden. Jag stod och Izabella nålade i flera timmar för att göra bästa möjliga av min kroppsform. Denna stora noggrannhet och Izabellas öga för detaljer gav ett fantastiskt resultat. Väldigt högklassiga tyger och högsta kvalitet i arbetet. Izabella har även hjälp min fästman att ändra hans konfektionssydda kaftan. Vi är henne mycket tacksamma! Det gjorde hon väldigt fint och proffsigt och vi behövde inte skämmas över att vi inte låtit henne sy från början.Det enda jag kunde önska mer var något större lyhördhet för min något mer traditionella och inte så progressiva hållning. Men jag är mycket nöjd med kaftanen som den blev. Känner mig vacker i den. Kan varmt rekommendera Izabella.

Johanna
2013-11-11 21:02

Proffs med öga för detaljer

Izabella tillpassade spetsöverdelen till min brudklänning med skicklighet och öga för deltaljer. Resultatet blev fantastiskt!! Jag är verkligen glad att jag valde Izabella som min sömmerska inför bröllopet, spetsöverdelen gav min brudklänning ”det lilla extra”. Rekommenderar henne varmt till alla blivande brudpar!!

Louise A
2013-10-30 10:46

Personligt och professionellt

Inför min dotters bröllop skulle både hon och jag justera våra klänningar och hittade Silkhouse på nätet – vilken fullträff! Vi blev mycket väl omhändertagna med personlig värme kombinerad med en god smak och skicklighet. Med ökad självkänsla gick vi hem med varsin perfekt stass! Rekommenderar Silkhouse gör vi, förstås!

Ewa
2013-08-16 22:08

Rekommenderas varmt!

Izabella är en otroligt duktig sömmerska med öga för detaljer. Hon är noggran och mån om att ge kunden det kunden vill ha. Vi kände oss verkligen väl omhändertagna av Izabella och kände att vi lämnade min brudklänning i trygga händer. Reslutatet blev otroligt bra och vi kan varmt rekommendera Izabella till alla som behöver hjälp med sömnadsarbeten. Servicen hos Izabella är något alldeles extra!

Louise A
2013-08-15 11:30

Supertrevlig personal som tar hand om sina kunder. De vet verkligen vad de håller på med och om de inte kan uppfylla kundens önskemål till fullo så hjälper de till med tips att nå dit. Fantastiska!

Anonym
2013-07-06 20:09

Fullträff!!!!

Jag förstörde framdelen av en sidenklänning med ett smycke (ett tungt och långt halsband) och i flera år har jag försökt att hitta någon som kunde reparera den. Äntligen hittar jag någon som inte bara kunde fixa utan även ge mig kreativa tips till förbättring. Klänningen blir annorlunda, ännu snyggare än när den var ny. Och vem kunde göra det förutom Izabella. Förutom kunskap om siden och den kreativa ådran är hon oerhört varm, generös och vis. Tack Izabella vi syns igen.

Sonja Z
2013-07-06 19:59

Min klänning blev så som jag ville.

Tack Izabella för ett bra arbete med min brudklänning, efter dina ändringar blev den precis som jag ville och jag kände mig som den vackraste bruden. Med ett vänligt, varmt och säkert bemötande kände jag mig hela tiden trygg med att klänningen skulle bli bra. Du kom med tips och idéer och ville såklart att kunden (jag) och du skulle bli nöjda. och det blev vi! =)
Kram Maria

Maria H
2013-05-23 21:48

DET BORDE FINNAS FLER STJÄRNOR

som ger denna fantastiska unika person Izabella riktig rättvisa; för det hon skapar åt dig och för den hon är. Proffs uti fingerspetsarna, klok som en uggla, kreativ och lyhörd för minsta önskemål men (viktigt) med mod att säga till om hon tycker att ens egna idéer skulle leda fel – stilsäker som få.
Det är nu andra gången hon trollar för mig och precis som tidigare nöjda kunder seglar man ut på Läktaregatan på lätta vingar med ett leende på läpparna och varm i hjärtat. Vi har redan ett tredje projekt på gång till hösten, bara det känns roligt att tänka på. Men främst av allt, det finns säkert andra yrkeskunniga sömmerskor/skräddare – dock är vi många som går till en skräddare lite osäkra, väldigt måna om att resultatet blir bra och då är det till en person som Izabella man vill gå. Hennes förmåga att lyssna och kommunicera är helt unik och jag är inte det minsta förvånad över hur många som är lika nöjda som jag. Så njut och var nöjd Izabella, vartenda omdöme är helt från hjärtat, så även mitt!
Tusen tusen tack och vi ses igen- ännu bättre:-)

Ulla L
2013-04-12 13:07

Grönt siden

Vi var på Silk House för att leta efter ärtgrönt siden. Tyvärr fanns inte den nyansen vi sökte, men vi fick många bra tips och ett väldigt bra bemötande!

Petra och E
2013-03-10 14:39

Festklänning

Tack Izabella!
Du löste klänningsproblemet för mej. Efter att ha sprungit på affärer, letat efter något passande,eller sy själv,så hittade jag dej på nätet.Vilken lycka! Du har så stor yrkesskicklighet,som kom väl till sin rätt, när magen står ut för mycket o.s.v.,att vi hade roligt och trevligt under provningspassen,var också mycket värdefullt. När klänningen var klar och alla tygbitar på plats, kände jag mej lyxig i skön och fin sidenkreation.Det gjorde att högtidsfesten med kungaparet i Sthlm blev så lyckad för mej.
Ännu en gång Hjärtligt Tack! för att du löste mina problem så jag trivdes på den stora festen.

Kram Christina.

Christina
2012-11-02 15:24

Superproffs med stort hjärta

Fantastiska Izabella sydde min kaftan och gjorde det med den äran! Det är första gången jag köpt ett plagg som är skräddarsytt för just mig och mina egenheter, och det är en fantastisk känsla att ta på sig något så vackert! ”Lördagarna med Izabella” gav dessutom många härliga skratt och minnen – hon är underbar!

Nybliven p
2012-08-12 22:16

Öga för detalj

Denna underbara människa räddade mitt bröllop genom att ta sig tid som hon inte hade för att lägga upp min klänning, men han även piffa upp den ytterligare. En människa med större hjärta får man leta efter. Resultatet var makalöst, hon såg det som behövdes fixas utan att jag riktigt kunde sätta fingret på det och förstod hur hon skulle göra för att få klänningen och mig att bli ett. Jag rekomenderar Izabella starkt och skulle jag göra om mitt val av klänning skulle jag låta henna göra den helt och hållet.

Lina N
2012-07-30 19:43

Finaste brudklänningen

Rekommenderar varmt Silk house och Izabella för hennes yrkesskicklighet samt goda omdöme och kretivitet. Hon sydde om min brudklänning på kort tid och mycket prisvärt. Resultatet var fantastiskt – vilket även bröllopsgästerna uttryckte! Stort tack för hjälpen!

Anonym
2012-07-12 13:32

fem stjärnor på sidendräkten!

mitt omdöme är fem stjärnor på sidendräkten

Margareta Aksell- N
2012-07-02 16:28

Så bra det kan bli!

Hade beställt min kaftan till min prästvigning från ett annat företag, dock var den HELT fel! Men Izabella på Silk House fixade den på bara några dagar! Är oerhört nöjd med kaftanen nu och stort tacksam!

Tidigare p
2012-06-12 07:11

Inlyssnande och skicklig

Izabella utformade min kaftan med lyhört hjärta. Hon mötte mina önskemål med djupt engagemang och uppvisade stor skicklighet som sömmerska och designer. En mycket kärleksfull person!

Sandra
2012-06-03 16:33

Snabb och bra service

Izabella hjälpte mig i nöden när min klänning jag skulle ha dagen därpå var för stor. Hon hjälpte mig direkt och löste det på ett annat sätt än jag tänkt men som gjorde att jag såg ut som en prinsessa. Jag är väldigt nöjd med den fantastiska servicen. Det märks när någon har lång erfarenhet.

Annelie
2012-05-25 11:09

Räddaren i nöden

Izabella var min räddare i nöden när jag kommer till henne i desperation för min långklänning är för lång. Det räckte att jag tog på mig klänningen för att hon skulle se problemet med klänningen och lösa det på bästa sätt. Jag kom till henne med en vanlig klänning och gick därifrån med en klänning som kändes som min, och med ett nytt stuk på hela outfitten. Izabella är ett proffs och en mirakelfixare som till och med kan få mig att trivas i långklänning. Tack Izabella, du räddade min kväll! Jag rekommenderar henne varmt!

Hanna
2012-02-05 18:48

Brudklänning

Söker du efter någon som kan sy DIN klänning så kan jag varmt rekommendera Silk House. Jag kände mig trygg med Izabella då jag direkt insåg att här är ingen klåpare utan ett proffs! Min brudklänning syddes med kort varsel och blev ändå klänningen med det lilla extra. Izabella vet hur man trollar med modell och snitt så att man känner sig fin men ändå bekväm då jag är modell större. Stor kram till dig Izabella och ett stort tack!

Camilla
2011-12-26 12:02

Brudklänning á la Grace Kelly

Izabella är en underbar varm människa som gör det lilla extra för dig som kund. Hon har hjälpt mig igenom en kritisk situation med min brudklänning. Det märks att hon har 30 års erfarenhet. Jag är glad att få träffa henne och rekommenderar henne varmt. Om jag visste vem hon var från början hade jag gladeligen låtit henne sy mig min dröm brudklänning.

Ailin
2011-05-17 09:04

Balklänning

Besökte Silk House för att sy in en balklänning som var lite stor, men det slutade med att klänningen syddes om helt med hjälp av Izabellas fantastiska idéer. Resultatet blev otroligt bra och jag är väldigt nöjd med den fina servicen. På bara en vecka fick jag en näst intill helt ny klänning som jag är jättenöjd med! Tusen tack för hjälpen Izabella, det här kan jag verkligen rekommendera varmt.

Sofie
2011-05-15 15:20

Studentbal

Kan inte sluta le efter att jag har varit på Silk House idag. Med underbara tyger och fantastisk service kan jag inte annat än att varmt rekommendera Silk House.

Josefin
2011-03-30 17:41

Vilken lyckträff!

Vilken lyckträff! Jag hittade Izabella på nätet och besökte henne för att få hjälp med att ta in en klänning, utan att ha sett alla tidigare recensioner. Och efteråt känner jag bara ”vilken lyckträff”. Jag kan inte annat än instämma med tidigare omdömen. Jag kände mig mycket väl omhändertagen. Izabella lyssnade verkligen på vad jag kände och ville, kom med bra råd och förslag, gav mig tid att fundera och känna efter utan att känna mig stressad, och allt detta när jag hade min ettåriga dotter med mig! Dessutom var jag lite trött och ledsen på vägen dit, men det glömde jag också bort när jag var där. Tack Izabella!

Anna
2011-03-12 20:30

Fantastisk sömmerska och konstnär

Izabella gjorde ett superbra arbete med min dragkjedja, blev jätte nöjd. Inte nog med att det blev superbra hon fixade det snabbt och alldeles lagom tills kylan kom. Izabella är inte bara en jättebra sömmerska hon är även en helt otrolig konstnär som målar tavlor som går rakt in i hjärtat. En stor kram till dig Izabella

Cecilia med l
2010-12-15 10:17

Ängel, psykolog, proffs!

Izabella är en ängel, en psykolog och ett proffs ut i fingerspetsarna! Bemötandet och hjälpen vi fick, när vår dotter Karin storgrät över sin brudklänning tio dagar före bröllopet, räddade bröllopsdagen! Lättnaden var stor när Izabella kunde ta emot dottern redan samma dag som jag ringde. Fyra dagar senare var klänningen mycket fin och den hade bekväm passform. Izabella fixade ”det omöjliga” – inte bara klänningen utan också dotterns sinnesfrid och glädje. Stort tack – det känns fantastiskt att jag hittade Silk House på nätet den där förtvivlade kvällen.

Inger
2010-10-24 11:36

Perfekt passform

Min underbara brudklänning var nästan två nummer förstor. Izabella sydde om den till perfekt passform och utan att man kan tro att det varit så mycket för stor innan. All pärlbrodyr som var runt överstycket var perfekt tillbakasytt. Så imponerad av hennes hantverk och hennes otroligt varma och vänliga bemötande. Är såå glad att jag hittade till henne och fick min klänning precis så jag ville ha den.

Agnes
2010-08-16 16:08

Proffsigt!

Jag är mycket nöjd med min brudklänning och fick många goda råd av Isabella.
Stort tack från Anna o Janne

Anonym
2010-08-16 09:56

Mycket bra!

Fick snabb och professionell hjälp av Isabella trots att jag var sent ute med att ändra min brudklänning.
En god problemlöserska!

CA
2010-07-22 00:07

Snyggt och bekvämt!

Izabella sydde en fantastisk kaftan till min prästvigning ? snyggare kan det inte bli. Och bekväm är den också! Det var ett sant nöje både att träffa Izabella och att se hur kaftanen växte fram under hennes skarpa blick och skickliga händer. Stort tack!

Frank
2010-07-19 20:48

Izabella gör din dröm till verklighet!

Izabella på Silk House tar verkligen emot en med en öppen famn, är lyhörd och extremt professionell.
Hon lyssnar, läser av och förverkligar ens drömmar. Otroligt hög professionalism och omtänksamhet.
Service och kvalitén är förstklassig! Hon gör en verkligen nöjd!
Kan inget annat är att lämna mina yttersta rekommendationer!

3 d
2010-07-18 17:31

som ett museum!!!

Silk house är som ett muesum av vackra tyger och fantastiskt kunnande, roligt att bara besöka även om man inte ska sy upp något..

Hillevi
2010-07-09 17:58

underbara izabella

ville färga om min brudklännng efter vigsel för att kunna använda den igen, men efter inrådan på izabella så blev det en fantastisk drapering som gjorde klänningen ännu mer vacker än tidigare!!!En äkta konstnär och otrolig människokännare som gör att man känner sig som en familjemedlem!!!Hur toppen som helst!!!
L

linda
2010-07-09 17:56

Fantastiskt sytt!!

Jag har sytt upp en prästkaftan hos Izabella och är verkligen jättenöjd!! Hon fixade till en figur på mig som jag inte viste jag hade och jag känner mig verkligen fin i kaftanen. Verkligen proffsigt sytt!!
TACK Izabella!!

Rebecca
2010-03-22 13:42

En konstnär

Kan bara instämma med alla anda här… en fantastiskt duktig och vänlig människa som möter alla med samma värme, tålamod och professionalism!

Mia H
2009-08-22 09:40

En underbar människa!

Med panik ringde jag runt till olika skrädderier för att justera min bröllopsklänning sm vsar för stor. Ringde till Izabella och hon tog emot mig med värme och tålamod. Fick komma redan nästa dag efter jag ringde och sedan var klänningen färdig dagen efter jag kom dit. Hade med mig min lilla 2 månaders bebis. Hon hade sån tålamod och lugn när min lilla son var ledsen. Hjälpte till att mata honom med flaskan och såg till att jag hade det bra! En mer fantastisk människa får man leta efter! Gå dit om ni behöver hjälp! Ska tillägga att klänningen satt perfekt efter hon hade justerat midjan och längden på den! En riktigt proffs är hon!! Ska definitivt gå tillbaka dit om jag någonsin behöver sån hjälp igen.

Heidi&Milo
2009-08-11 12:59

Proffsigt och personligt bemötande

Räddade mig då min brudklänning hade blivit för stor. Hennes positiva sätt och proffsiga bemötande fick mig att återfå lugnet. Nästa gång går jag till henne från början! Rekomenderas varmt..

Jenny
2009-08-03 20:57

Kompetent supertrevlig perfektionist

5 stjärnor till denna duktiga kvinna som ändrade min brudklänning så den satt perfekt!! Tack fina Izabella!

TC
2009-07-15 00:35

Förstklassig i bemötande och kunskap och resultat

Izabella är lyhörd för önskningar och frågor och har en stor yrkeskompetens som jag inte mött någon annanstans. Hon har förmåga att lösa problem som uppstår på vägen, till ett lysande slutresultat. Det är kvalite och perfektionism på samma gång i varje sak hon gör. Utan Izabella hade min kaftan aldrig blivit som den blivit. Nu mera är jag ensam i världen om att ha en kaftan i en sådan nyskapande stil.
Jag rekomenderar Izabella och Silkhouse å det allra största och varmaste. Det kan inte bli bättre än så här. Upptäck det du också.

Jonas
2009-07-14 14:54

Min brudklænning!

Jag har fått klænningen som jag drømde om, Izabella tog emot mig med en øppen famn och har guidat mig genom de svåra valen jag måste gøra under skapandet av klænningen. Hon har lyssnat till mig och kommit med førslag. ALDRIG att hon blev irriterad før att jag velade!! 🙂 Jag ser verkligen fram emot att stå brud om 5 dagar!!

Ulrika
2009-05-18 14:33

Skarpsynt, supertrevlig och välsytt

Izabella är verkligen duktig, öppen och trevlig lyssnar på vad man vill ha, det blir proffsigt och välsytt. Jag kan verkligen rekomendera SilkHouse.

Linnea R
2009-04-15 11:31

ännu mer beröm

Vid min prästvigning var det såå många som berömde kaftanen och klänningen. Båda gamla och nya präster tyckte att det var fantastiskt vackra plagg! Jag kan varmt rekommendera Isabella!

Anette
2009-01-15 12:20

Med lyhördhet

Jag är mycket nöjd med min kaftan med kjol. Izabella har varit lyhörd för mina önskemål och har mycket god blick för vad som blir vackert utifrån individuella förutsättningar. Mycket noggrant och skickligt!

Emma-Karin
2009-01-05 17:45

Dessa omdömen är ett urval från Eniro. Vill du läsa fler kan du besöka sidan.

Skrädderi & sidenspecialist i Göteborg

Silk House © 2006-2017. Webbyrå Something Else.